Forum weterynaryjne

Pełna wersja: Karmy dla psów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czym karmicie wasze psy? Jakie karmy są najlepsze dla danych ras psów?
ja karmiłam dina przy mocznicy z Canin Royal specjalną karmą przeznaczoną dla psów z problemami z nerkami natomiast teraz karmię go Darlingiem.
Ps. Dino to dalmatyńczyk.
Mój nero je Pedigree junior.
Nero to labrador.
A ja karmie : Royal Canin, Josera, Chappy Dog. Jak mam kase :-)
Ja mojego psa karmię karmą Arion dla ras dużych i olbrzymich .Mój labrador wymiotuje po Pedigree , weterynarz stanowczo odradziła tej karmy ze względu na małą wartośc odżywczą a także brak witamin potrzebnych psom tej rasy (chodzi o stawy)
Niestety m ój dinuś już zdechł Sad teraz mam goldenke i zaczęłam ją jkarmić husse. Efekty świetne. Wink
Mój Jerry jest od roku na karmie Josera,Jestem bardzo zadowolona z wyglądu sierści,stolce super!
Wybór karmy duży-ciekawy skład-polecam.Więcej informacji na stronie http://www.josera.pl
ja daję swojemu multi vita dog - gdzieś dodałem zdjęcie - poszukajcie i popytajcie w sklepach bo ja trochę szukałem
Witam! Chciałabym się dowiedzieć co sądzicie, jakie macie doświadczenia z karmą Mera Dog? Z naciskiem na ta dla szczeniaków do 5 miesiąca życia.
Przekierowanie